Rüya Tabirleri
crossorigin="anonymous">

Rüyada Alyans Görmek

407

Rüyada alyans görmek, gerçek anlamına benzerlik göstererek kısmetin artması, rüyayı gören kişi bekâr ise rüya sahibinin en yakın zamanda evlenmesi anlamlarını taşımaktadır. Rüya sahibinin evli olduğu durumlarda ise, aile içinden veya çok yakın çevreden birinin dünya evine girmesi olarak yorumlanmaktadır.

Rüyada alyans görmek, herkes için hayırlı olarak yorumlanan rüyalardandır. Rüyasında alyans taktığını gören bir kimse evli değilse, en yakın zamanda karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmet ile mutlu bir yuva kuracak demektir. Evli olmayanlar için alyans kesinlikle evlilik anlamını taşırken evli kimseler için ise, sağlıklı bir hamilelik ve hayırlı bir evlat olarak yorumlanır.

Rüyada alyansın farklı şekillerde görülmesi farklı yorumlanmasına sebep olmaktadır. Örneğin, evli bir kadın rüyasında alyansını alsın diye bir başkasına verdiğini bu verdiği kişinin de taktığını görürse bu evliliğinde uzun süre devam edecek olan sorunların habercisidir. Bu sorunlar biraz can sıkacak ama önünde sonunda muhakkak tatlıya bağlanacaktır. Evli bir kadın rüyasında alyansını düşürdüğünü ve her yerde arayıp bulamadığını görürse, bu nikâhtan düşüp dul kalacağının işaretidir. Ancak önceden de söz ettiğimiz gibi bu, rüya sahibinin zaten istediği, onun içi hayırlı olacak olan bir gelişmedir. Rüyada alyans görmek hayırlı olayların habercisidir.

Rüyada evlilik yüzüğü takmak bazı durumlarda da kişi için yeni ve hayırlı bir arkadaşlık manasını taşımaktadır. Bu kişi yeni tanışacağı bir kişi ile sağlam bir dostluk kuracak ve uzun yıllar bu alçak gönüllü, samimi ve nazik kişi ile arkadaşlığı devam edecek demektir.

Rüyada yerde bir alyans bulduğunu ve bunu taktığını gören kimse için bu rüya, hiç beklemediği anda gelen bir evlilik ya da bir bebek haberi olarak yorumlanmaktadır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.