Rüya Tabirleri
crossorigin="anonymous">

Rüyada Eldiven Görmek

274

Rüyada eldiven görmek, geçimsizliklerin ortadan kaldırılacak olmasına delalet eder. El emeği işlerden bol kazancı elde edeceğinizi simgelemektedir. Güvenilir kişilerle karşılaşacağınıza işaret etmektedir. Herkesin sevdiği bir kişiyle karşılaşacağınıza delalet etmektedir. Size yardımı dokunacak olan kişilerle karşılaşacağınıza işaret etmektedir. Varlıklı bir durumun içerisinde yer alacağınızın bilgisini vermektedir. Kısmetli olacağınıza tabir edilir ve bahtınızın daima açık olmasına işaret etmektedir. Hayallerinizi hızla gerçekleştirecek güce ulaşacağınızın bilgisini verecektir.

Rüyada eldiven istemek, titizlikle yaklaştığınız ve insanları kırmamak için kelimeleri bile özenle seçtiğiniz bir konunun olacağına işaret eder. Bu konunun bu kadar hassas olmasının sebebi ise sizin iki kişi arasında kalma olasılığınızın yüksek olmasıdır. Böyle bir duruma düşmek istemeyeceğiniz için de her iki tarafında kalbine dokunarak konuşmaya çalışacak ve başarılı da olacaksınız. İyi niyetinizin farkında olan insanlar her ne kadar bencilliklerinden dolayı bir adım atmak istemeseler ve bunu karşı taraftan bekleseler de, sizi bu olayların dışında tutmayı iyi bileceklerdir. Taraf tutmadığınızı ve adaletli olduğunuzu belli ederek çok iyi bir seçim yapmış olacaksınız.

Rüyada Eldiven Aldığını Görmek, Çeşitli sorunlarla boğuşacağınızın bilgisini vermektedir. Geçim konusunda ciddi sıkıntıların içerisine düşeceğinizin haberini vermektedir. Ağız tadınızın bozulacak olmasına işaret eder. Rüyada eldiven almak, engellerle ve pürüzlerle dolu dönemlerinizin olmasına işaret etmektedir. Şanssız ve kederli bir durumla karşılaşacağınıza işaret eder. Zahmetli işlerin sizi bulacak olmasına delalet etmektedir. Hiçbir işinizin yolunda gitmeyeceğinin bilgisini verir.

Rüyada Siyah Eldiven Görmek, Aşk ve iş konusunda çok fedakarlık yaptığınızı göstermektedir. Cefa çeken tarafın hep siz olduğunu göstermektedir. Rüyada siyah eldiven gören kişi, resmi dairelerdeki işlerini yaparken bazı sorunları yaşayacaktır. Hiç kimsenin sevmediği kişilerin çevrenizde çoğalacak olmasına tabir edilir. Haksızlığın çok olacağı işlerle karşılaşacağınızın bilgisini verir. Hüzün ve üzüntü içerisinde kalacak olmanıza delalet eden rüyalardan birisi şeklinde aktarılır. Şansınızın yok olması manasına gelecektir.

Rüyada eldiven çıkarmak, sizi çekemeyen fakat ne yaparsanız yapın taklit eden birisinin varlığına işaret eder. Bu kişi her fırsatta size laf sokmaya çalışarak hareketlerinizi eleştirse bile kendisini sizi taklit etmekten ve yaptıklarınızın aynısını yapmaktan alıkoyamaz. Siz de bu tabloyu keyiften dört köşe olmuş bir vaziyette izleyerek kendinize eğlence bulmuş olursunuz. Bazen hareketleri ve eleştirileri sizi çileden çıkarsa bile işin ucunda aynı eylemi kendisinin de yapacağını bilmeniz olduğu için susup tadını çıkarmaya devam edeceksiniz. Ayrıca zaten bu kişi etrafındaki herkes tarafından az çok bilinen biri olduğundan, saçmaladığını tüm insanlar fark edecek ve arkasından güleceklerdir.

Rüyada eldiven satmak, sıkıcı birkaç günün ardından gelen neşe dolu ve bomba gibi olaylara işarettir. Eğer eldiven tanıdığınız bir insanın elinde ise size bu güzel günleri yaşatacak olan da bu arkadaşınız demektir. Kendinizi o kadar şanslı ve eğlenmiş hissedeceksiniz ki bu arkadaşınızdan bir daha asla ayrı kalmak istemeyeceksiniz. Birbirinizi bu kadar güzel tamamladığınız halde neden bu kadar seyrek görüştüğünüzü düşünebilir ve gidiş gelişleri sıklaştırabilirsiniz. Hayatınıza yavaş yavaş hareket katmanız ve eğlence anlayışınızı geri kazanmanız size de etrafınızdakilere de çok iyi gelecektir.

Rüyada Eldiven Giyen Birini Görmek, Kafanızı yoracağınız olayların içerisinde kalacağınızın bilgisini verir. Hayallerinize ulaşamayacağınıza delalet etmektedir. Rüyada birinin eldiven giydiğini görmek, kısmetsizlik ve kederlerin sizi bulacak olmasına tabir edilir. Huzursuzluğun artacak olmasına tabir edilen bir rüya olarak aktarılır. Üzücü olayların sizinle olmasına işaret etmektedir. Nimetlerin elinizden gidecek olmasına işaret eder ve moralsiz bir durumla karşılaşacağınızı göstermektedir.

Rüyada Hediye Eldiven Görmek, Kibar biriyle tanışacağınızın bilgisini verir ve hayatınızın değişecek olmasına delalet etmektedir. Gireceğiniz ortamlara herkes tarafından sevilen bir yapınızın olduğunu gösterir. Rüyada hediye eldiveni gören kişi, güzel günleri yaşayacak demektir. Şansınızın bol olmasına işaret eder ve dertlerinizin de dağılacağını göstermektedir. Yüzünüzü güldürecek olan süreçlerin içerisinde yer alacağınızın bilgisini vermektedir. Yeni ortamlara gireceğinizin bilgisini verir ve geleceğinizin renkli olmasına işaret eder. Tüm rahatsızlıklarınızdan kurtulacak olmanıza tabir edilmektedir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.