Rüya Tabirleri
crossorigin="anonymous">

Rüyada Çakmak Görmek

308

Rüyada çakmak görmek, umutsuzluğa kapıldığınız ve artık olmasını beklemediğiniz bazı olayların hiç ummadığınız bir anda gerçekleşmeye başladığını fark edeceksiniz. Rüyasında yanan bir çakmak gören kimse, geleceğe umutla bakacağı güzel haberler alabilir, eğer iş başvurusunda bulunduysa ya da bunun için bir sınava girdiyse sonucunda güzel bir haber duyabilir.

Rüyasında kırık çakmak gören bir kişi, işlerini yoluna koymakta zorlanabilir ve maddi zorluk içine girebilir. Rüya sahibi, bu dönemde iş hayatında atacağı adımları atarken daha dikkatli olmalı ve planlı adımlar atmalıdır. Çakmak sembolü, aydınlığın sembolü olabileceği gibi karanlığın ve zor zamanların da göstergesi olabilir. Çakmak gören bir kişi, hayallerine ulaşmaktan vazgeçmeyi düşüneceği zor ve sıkıntılı bir döneme girse de asla hayallerinin peşini bırakmamalıdır. Bu rüyayı gören bir kişi sevdiklerinin kendisine hazırlayacağı güzel bir sürpriz ile karşılaşabilir. Çakmak görmek, geleceğinizi kendinizin inşa edeceğini gösterir. Elinizde olan imkanları doğru kullanabilirseniz çok güzel bir gelecek kurabilirsiniz. Bu dönemde harcamalarınıza ve tutumlarınıza dikkat etmelisiniz.

Elinin çakmakla yandığını gören bir kişi, canının sıkılacağı bir haber duyabilir ve bu haber nedeni ile kısa bir süre üzüntü yaşayabilir. Çakmağın düşerek bir evi ya da bir eşyayı yaktığını gören bir kişi ise, emek verdiği ve uğruna çaba sarf ettiği bazı şeylerin harap olmasını önleyemeyecek ve bu zararı karşısında büyük bir üzüntü yaşayacak demektir. Bu şekilde bir sorun yaşamak istemiyorsanız tüm tedbirlerinizi önceden almalı ve kararlı adımlar atmalısınız. Çakmak ile bir yeri yaktığını gören bir kişi, artık hayatında bir şeyleri değiştirmeye karar verecek ve vazı şeylerden vazgeçecek demektir. Çakmağı parçaladığını gören bir kişi, çok öfkeleneceği fakat en çok da kendisine kızacağı bir olay yaşayabilir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.