Rüya Tabirleri
crossorigin="anonymous">

Rüyada Adak Görmek

241

Rüyada adak görmek peşine düştüğünüz bir dileğiniz olduğunu ve gerçekleştirmek için elinizden geleni yapacağınızı işaret eder. Azminiz sayesinde çok kısa sürede başarıya ulaşabileceğinizin habercisi olan adak sembolü çok bereketli bir döneme de dikkatleri çekmektedir. Bu dönemde kendinizi biraz şanslı hissedebilir ve bazı işere gözü kara dalmak isteyebilirsiniz. Her ne kadar başarılı bir dönemde olsanız bile har vurup harman savurmamaya, birikim yapmaya ve etrafınızdakileri kırmamaya özen göstermelisiniz. Dilekleriniz gerçekleştikçe etrafınızdakileri sevindirecek küçük iyilikler yapmayı da ihmal etmemelisiniz ki bereketiniz daha da çoğalsın.

Rüyada adak adamak, peşin peşin söz vermemeniz gereken bazı durumların varlığına işarettir. Daha sonuçlanmayan birtakım iş görüşmeleriniz olabilir ve siz bunlara güvenerek hayatınıza dair planlar yapmamalısınız. Çünkü olacağını düğündüğünüz şeyler gerçekleşmezse zor durumda kalabilirsiniz. Yapmanız gereken şey biraz daha sabırlı olmak ve kesinlikle önünüzü görmeden adım atmamaktır.

Rüyasında adak kestiğini ve herkese dağıttığını gören kişi daha önce başına gelmiş olan çok kötü bir olayın sonuçlarından nihayet kurtulmuş olacaktır. Üzerindeki yükün kalkması ile ferah bir döneme adım atan rüya sahibi artık insanlarla olan ilişkilerini de düzeltecektir.

Rüyada adak dağıtmak, hiçbir şekilde sır vermeyen bir arkadaşınız olduğunu simgeler. Bu arkadaşınızın söyleyecekleri sizin için çok önemlidir aslında o da bunu bilmektedir fakat sizinle bir şey paylaşmaya yaklaşmamaktadır. Size bazı şeyleri söylediği takdirde ortada kendisinin kalacağını düşünmesinden dolayı böyle davranan arkadaşınızın inadını kırmak zor gibi görünecektir fakat bunu başaracağınıza emin olabilirsiniz.

Rüyada adak eti almak, kendi duygularınızdan bile emin olmadığınız bir döneme gireceğinizi işaret etmektedir. Elbette ki böyle bir dönem herkesin hayatında olabilir ve bu durumda etrafınızdaki herkese şüphe ile bakmanız, sevilmediğinizi düşünmeniz normaldir. Emin olun ki çevrenizdekiler sizi çok seviyor ve bu bunalımdan çıkabilmeniz için elinden geleni de yapacaktır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.