Rüya Tabirleri
crossorigin="anonymous">

Rüyada Fırın Görmek

277

Rüyada fırın görmek, mutfağın ve kileri yani mutfak sahibinin rızkının artacağı anlamına gelir. Rüyada fırın görmek kişinin kazancının ve ekmeğin artacağına işaret eder. Ayrıca da bazen bankadaki hesap olarak delalet eder. Rüyayı gören kişinin birtakım birikimler yaptığının sembolüdür. Rüyasında fırın gören insanların kendilerine çok yardımcı olacak, her istediğini yapacak, değer verecek, bir şey istediğinde gözünün içine bakacak ve ona karşı her türlü fedakarlığı gösterebilecek bir eşi olacağına ve bundan dolayı da evliliğine herkesin özenerek bakacağına yorumlanılır. Bu rüyayı gören kişinin evinde hiçbir şekilde eksiklik veya kıtlık meydana gelmeyecektir. Mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bereketli bir ömür yaşayacağı tabir edilir.

Rüyasında fırınını yaktığını görmek, kazanç ve çıkar üstüne bir hayatının olduğu, rüyasında fırının ağzına yakın bir yerde oturduğunu görmek rahatlığa, fırından acil yemeğini çıkarttığını yada yemenin bir tarafının yandığını görmek, dünyalıktan yada birinden gelecek sıkıntıya, fırına hamur koyduğunu gören kişi, hastalıktan koruduğuna ve tüm ihtiyaçların karşılandığının işaretidir. Ayrıca da rüyanızda fırın gördüğünüz zaman güzel bir aile yaşamınız olacağı ve çok sayıda birçok çocuğunuzun olacağı anlamına gelir.

Rüyanızda fırınınızın sıcak olduğunu görmüşseniz, o zaman güzel bir aile hayatının sizleri beklediğini söyleyebiliriz. Ama rüyada fırınınızda yemek yaptığınızı ve bundan memnun olmadığınızı gördüğünüz zaman, geçici bir sıkıntı yaşayacağınıza işaret etmektedir. Rüyanızda fırınınızın temiz olduğunu görmüşseniz, bu rüyanız hayra yorulur. Şayet fırınız pis ve sıcaksa o zaman kısmetinizde sıkıntı yaşayacağınız anlamına gelir.

Kişi rüyasında ekmek fırını görmüşse, hayırlı bir kısmetle evleneceği, iş hayatında çok büyük çalışmaları başaracağı ve bu çalışmalar karşılığında da çok büyük kazançlar elde edeceği, mal ve mülke sahip olacağı, bir çocuk sahibi olacağı ve özellikle huzurlu, mutlu ve sağlıklı uzun yılların onu beklediğinin bir işaretidir. Bununla birlikte ayrıca çok büyük mutluluklar yaşanacağına ve bu mutlulukların sevilen insanlarla birlikte daha büyük bir mutluluğa dönüşeceğinin işaretidir.

Rüyasında daha çok ekmek fırını yaktığını gören kişi, onu çok zor günlerin beklediği, iş hayatında ise yeni adımların atacağı ve bu adımlar sayesinde de çok büyük kazançlar elde edeceği, sıkıntılarından ve problemlerinden tamamen kurtulacağı, borçlarını kapatacağı ve bu sayede çok huzurlu ve mutlu bir hayat geçireceğinin işaretidir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.