Rüya Tabirleri
crossorigin="anonymous">

Rüyada Canavar Görmek

299

Rüyada canavar görmek biraz ürkütücü olsa bile güzel gelişmelerin habercisidir. Sadece sizi davranışlarınız ve kalp kırmamanız konusunda uyarmaktadır. Kendi egonuza yenilerek hayatınızdaki insanların duygularını hiçe saymaya başlarsanız bencilleşir ve etrafınızdaki insanları kırdığınızı bile anlamayabilirsiniz. Bu yüzden diğer insanların mutlu olmalarını da sağlayacak girişimlerde ve hareketlerde bulunmalısınız. Bu şekilde hareket ederseniz ilerde vicdanınızı rahatsız eden hiçbir şeyle karşı karşıya kalmazsınız. Sizi bu konuda uyaran canavar sembolü ilerde çok daha başarılı bir şekilde iletişime geçebileceğinizi haber vermektedir ve onu dikkate almalısınız.

Rüyada canavar öldürmek, birtakım kötü alışkanlıkları olan arkadaşlarınız olduğunu ve onlardan kurtulma zamanınızın geldiğini de haber vermektedir. Arkadaşlarınızı tek tek gözden geçirerek size ve ailenize zarar verecek olanları elemezseniz ilerde pişman olan yine siz olacaksınız. Belki şuanda onların kırılabileceğini düşünebilirsiniz fakat ailenizin kırılmaması sizin için çok daha önemli olmalıdır. Ayrıca rüyada bir canavar tarafından kovalandığınızı görüyorsanız yakanıza yapışacak olan kötü huylu bir arkadaşınızı da temsil edebilmektedir. Bu arkadaştan kurtulmanız biraz zor görünebilir fakat yine de bunu başaracaksınız.

Rüyada canavardan kaçmak, size çok önceden verilen bir sırrı ağzınızdan kaçırma tehlikesi yaşamanızdır. Bu rüya sayesinde insanlarla konuşurken biraz daha dikkatli olabilir ve ağzınızdan çıkanlara sahip olabilirsiniz. Her ne kadar bu siz bu sırrı öğreneli çok zaman geçmiş olsa da, sırrı veren kişi hiçbir şekilde duyulmasını istemiyor olabilir.

Rüyada canavarın üzerinde olduğunu ve gezdiğini görmek yanlış davranışlar sergilediğinin farkında olmak ve bir an önce kendini toparlamak olarak yorumlanır. Eğer canavarı kovalayan rüya sahibi ise kendisine yanlış yapan birini çok fena azarlamak olarak yorumlanmaktadır. Bu kişi rüya sahibine çok yakındır ve yaptığı hatayı affetmek biraz zor olabilir. Fakat rüya sahibi güçlü bir kişilik olduğu için olayı çabuk atlatacaktır.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.