Rüya Tabirleri
crossorigin="anonymous">

Rüyada Vaaz Görmek

256

Rüyada vaaz görmek rüya sahibinin iş hayatında şimdiye kadar yapmadığı bir atılım ile büyük başarı yakalayıp kazancını katlanacağına yorumlanır. Özel hayatında ise yeni, mutlu ve hayırlı gelişmelere yorumlanmıştır. Rüyayı gören kişinin iş hayatında bir türlü ulaşamadığı bir mertebeye nihayet ulaşacağı tabir edilir. Rüya sahibi olan kişi ile ilgili sorunların sonunda çözüme kavuşacağı da yapılan yorumlar arasındadır. Bu tür bir rüya gören kişiler için eğer bekar bir kimse ise kısa zamanda hayırlı bir kısmet ile tanışıp yuva kuracağı şeklinde yorum yapılır.

Rüyada vaaz vermek, rüya sahibinin sevdiği bir yakınının üzüldüğü bir konuyu atlatıp yakın zamanda rahatlayacağı ve sorunlarından kurtulacağına delalettir. Bu tür bir rüya gören kişi için hayırlı günler yakındır. Sıkıntılardan kurtulup huzurlu bir hayat sürüleceğine işaret edilir. Rüyayı gören kişi eğer bir işte çalışmıyor ise bir süre sonra bir işe başlayıp daha sonra bu işin ona hayırlı kapılar açacağı ve büyük başarı yakalayacağı işaret edilmiştir.

Rüyasında vaaz dinlemek, herkes tarafından zor kabul edilen bir işi başarıp büyük itibar kazanacağına işaret edilmektedir. Bununla birlikte büyük kazançlar elde edeceği de tabir edilir. Rüya sahibi etrafındaki yakınları tarafından hayırlı bir kimse olarak tanınmakta ve herkes tarafından sevilmekte olduğu işaret edilir. Rüyayı gören kişi varsa içinde bulunduğu sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacak ve rahata kavuşup ailesine ve çevresine faydalı bir insan olacak anlamına gelir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.