Rüya Tabirleri
crossorigin="anonymous">

Rüyada Fare Görmek

447

Rüyada fare görmek, sizi alt etmek için planlar yapacak olan kişilere delalet etmektedir. Bu kişilerin farkına varacağınıza işaret eder ve zararlarınızın ortadan kaldırılacak olmasına delalet etmektedir. Size zarar vermek isteyen kişilere fırsat vermeyeceğinizi ve zor durumda bırakmak adına atacakları adımları yok edeceğinizi de göstermektedir.

Rüyada beyaz fare görmek, Sağlığınızın bozulacağını haber veren bir rüya olacaktır. Aynı zamanda maddi bir zararın içerisine gireceğinizin bilgisini verir. Rüyada beyaz fare gören kişi, hiçbir şey yokken birden bire kötü haberleri duyacak demektir. Hane içerisindeki düşmanlık yapacak olan kişilere karşı dikkatli olmanız gerektiğini simgelemektedir. Yüzünüze gülen kişilerin arkanızdan iş çevirecek olmasına tabir edilmektedir.

Rüyada fare yavrusu görmek, Bolluğun ve bereketin yok olmasına delalet etmektedir. Pahalı bir dönemin içerisine gireceğinizin bilgisini vermektedir. Eve girecek olan hırsıza işaret eder ve zahmetli işlerle uğraşacağınızın haberini verir. Rüyada fare yavrusunu görmek, kötü huylu olan kişilerle karşılaşacağınızın bilgisini verecektir. Şanssızlığın peşinizi bir türlü bırakmayacak olmasına delalet etmektedir.

Rüyada evde fare görmek, Hane içerisinde tatsızlığa ve huzursuzluğa neden olacak kişilerin varlığına yorumlanacaktır. Aksiliklerin sürekli devam edeceğini gösterir ve kısmetlerinizin kapanacak olmasına delalet eder. Rüyada evin içinde fare görmek, rahatsızlık ve keder içerisinde kalacağınızın bilgisini vermektedir. Kendinizi yorgun hissedeceğinize işaret eder ve bunalımın sizi bulacak olmasına tabir edilmektedir. Üzüntülerinizin bir türlü bitmek bilmemesine yorumlanacaktır.

Rüyada fare ölüsü görmek, Kötü niyetli olan kişilerin oyununu bozacağınızın bilgisini vermektedir. Gizli bir şekilde düşmanlık yapacak olan kişilere delalet etmektedir. Rüyada fare ölüsünü görmek, hayalini kurduğunuz şeylere ulaşamayacağınızın bilgisini verecektir. Mağlup olacağınızı gösterir ve yararsız olan insanlarla boşa vakit harcayacağınızın bilgisini vermektedir. Boş işlerle uğraşacağınızın bilgisini aktarmakta olan bir rüya şeklinde tabir edilecektir.

Etiketler:

Yorumlar

Henüz yorum yapılmamış.